Untitled Document

početna strana
kontakt
download


Untitled Document o nama | katalog | gde se nalazimo
  

 Privredno društvo „KING TIRE“ d.o.o. Šabac, osnovano je 2004. Godine. U ranim počecima rada osnovna delatnost preduzeća bila je prodaja i servis pneumatika za sve tipove vozila. Kako je vreme odmicalo i KING TIRE je rastao u regionalnog lidera i postao prodajno, servisni centar u kome u svakom momentu možete pronaći najveći izbor pneumatika, svih poznatih svetskih i domaćih proizvođača. Pored prodaje pneumatika preduzeće se bavi i montažom, reparacijom i balansiranjem istih na mašinama najnovije generacije.

U toku 2007. Godine prodajni program se proširuje na opremu i materijal za vulkanizerske servise.
Iste godine KING TIRE postaje zastupnik renomiranog i najpoznatijeg svetskog proizvodjača materijala i opreme za reparaciju pneumatika, američke kompanije TECH. Od samog starta u našem asortimanu možete pronaći i tegove za balansiranje DIONYS HOFMANN. Pored opreme i materijala za vulkaniziranje, od 2008. Godine u prodajnom programu se mogu pronaći visoko kvalitetne mašine za balnasiranje i montažu pneumatika, kako putničkog, tako i teretnog programa, u sopstvenom brendu KING TIRE.

Danas smo prepoznatljivi po, pre svega kvalitetnoj usluzi, širokom asortimanu, povoljnim cenama, a za sve to zaslužan je tim mladih ljudi koji radi u kompaniji.

Vizija razvoja je proširenje poslovanja na regionalna tržišta Balkana.

Sanja Vasić
direktor

© King Tire Šabac, 2009. All Rights Reserved
Design & Development: AS-Impex d.o.o. Šabac

Best view: Mozilla Firefox 1280 x 1024

webmaster